National Quantum Initiative Advisory Committee

Meeting Agenda

August 6, 2024

Time (pm EDT)	Торіс
1:00 - 1:05	Welcoming Remarks
(5 min)	Gretchen Campbell and Kathryn Ann Moler, NQIAC Co-Chairs
1:05 - 1:10	Opening Remarks
(5 min)	Asad Ramzanali, Special Assistant to the President, Chief of Staff and
	Deputy Director for Strategy at the White House Office of Science and
	Technology Policy
1:10 - 1:16	Public Comments
(6 min)	Frederick Moxley
	Leland Cogliani
1:16 - 2:00	NQIAC Quantum Networking Findings: Presentation and Deliberation
(44 min)	 Mark Ritter and Krysta Svore, NQIAC Subcommittee on Quantum
	Networking Co-Chairs
2:00 - 2:10	Break
(10 min)	
2:10 - 3:00	NQIAC Quantum Networking Recommendations: Presentation and Deliberation
(50 min)	 Mark Ritter and Krysta Svore, NQIAC Subcommittee on Quantum
	Networking Co-Chairs